Wednesday, 8 June 2011

baju itu baju biru!!!

baju biru tu si dia yang bagi :)

tak de ape leh wat aku terharu, gaharu dan haru biru..
rase seperti berlari2 dipantai smbil angin bertiup2 sempoi..
ombak bergulung2 sambil owg main surfing menunjuk aksi2 hebat tenggelam dlm ombak yg besau..
burung2 gagak bergagak-gagakan di tiang elektrik..
menandakan kegumbiraan..seperti lagu soley-soley...
aduii...bergenang air mate aku (dalam ati sbb cover macho tu penting) bile org yg aku syg beri sesuatu..
bila si dia beli kan sehelai kemeja nan biru berline2 putih..
aku hargai sgt2!!! apa yg dia bagi...
rase slme aku idop ni first time kot aku dpt sesuatu yg bg aku terlalu istimewa ..selain drpd family aku..
mesti xcaye kn...sbb aku nk cinta kat org susah...tp skrang ni aku dah jumpe jodoh aku..
sbb orang yg kite mengata, mngumpat, tu la adalah  last2 jodoh cinte kite..amik ko...hahah..lari tajok dah...
berbalik pade topik pentomin kite tadi...mmm.. sepasang baju kemeja biru..(rase mcm nk wat lagu plak)haha
sbnr nye ...ape yg aku bg kat dye slme ini..ape dye suke tu...aku bukan nye nk mintak balasan..
ikhlas dari aku utk aku tunai kn ape yg dye hajati..aku suke tgk dye hepi n teruje..
walaupun dye bukan seorg perempuan yang meminta2 suruh aku beli sesuatu kehendak nye.
.(cume BB je aku xmampu...ko tggu la aku kawen ngan ko...hantaran aku letak BB..xpun galaxy tabs ke..kite gune same2 ea nnti...huhu)..
ape2 pun thanks kpd awk ea...psl "baju biru"..huhuh..suke sgt2..
walaupun badan aku makin taf...aku terpakse maintain bdan aku supaye leh pkai baju tu lagi...ari ni dan selamanye..


No comments:

Post a Comment